20 Haziran 2014

lost girl s04e13:

Dark Horse

--- spoiler ---

.bölüm sonundaki müziği beğendim, tam versiyonunu dinleyeyim diye not aldım. beğenilen soundtrackler listesine eklenecekler çok kabardı ya bakalım ne ara ekleyebileceğim. neyse sezon finali kötüydü aslında. kenzin olayı biraz toparladı ama ancak 4 puana kadar toparladı bence. daha çıkmaz yani.

.bir kere yine önceki salak sezon finalleri gibi dünyalar yıkılacak diyip diyip gele gele saçma sapan zombi asker tipleri ile geldiler. doğru düzgün dövüşemiyorlar. konuşmaktan dövüşemiyorlar. ulan nasıl sahnedir, insan çekerken utanır. bari dövüş falan koymayın anasını satayım. üstüne bir de zombi askerler kendi aralarında dövüşüyor. e bırakın birbirlerini dövsünler sonra kalanları siz döverdiniz? nasıl bir kafaysa cidden şaka gibi.

.una mens tohumudur şudur budur yedi içti üstüne o vakte kadar öldürdüğü fea'lerin gücünü de aldı derken süper bir şey olmalı ama anasının chi'sini emerken (olay cidden abartı saçma bir de anasını karıştırdılar hehe neyse) onu öldürmesini sağlayıp sonra kurtarmak için elemandan chi emip de yenmek nedir? dimağım almadı bu kadarını. allah affetsin şu diziyi yapanları.

.kavga sahnelerinde bu kadar konuşmak resmen batırdı ortalığı, hani hiç bir şey de olmadı. o kadar güçlü eleman dediler bir kenzi'nin geçide ilerlemesini engelleyecek bir önlem almamış mesela. nasıl bir aptallıksa artık aklım hayalim duruyor. kenzi'yi bir daha göremeyecek miyiz diye şaşırttılar o kadar. göremezsek zaten devam etmem. bakarım imdb bilgisine kenzi yoksa izlemem arkadaş daha ne diyeyim. iyi halt ettiniz.

--- spoiler ---