19 Haziran 2014

continuum s03e11:

3 Minutes to Midnight

--- spoiler ---

.adamlar bütün seriyi bir bölümde boşa çıkardı. liber8 geleceği değiştirmeye çalışıyordu, hepsinin inancı sarsıldı. zaman koruyucuları freelancers korumaya çalışıyordu onlardan biri anlamsız olduğunu gördü. polisler de teröristleri engellemeye çalışıyordu onlar da silahlarını bırakmış oldular. gelecek yaşayan organizmadır, uygun olan şekilde gelişir ve ilerler diyerek bitirmiş oldular.

.hadi iyi güzel de dizi ne olacak şimdi? yani ikna olmadım, bir tek baştaki kadın ikna olmadı gibi travis dahil hepsi anlamsız buldu yaptıkları salaklığı artık ama dizi ne olacak lan bundan sonra? senaristlerin kafa cidden güzel. tüm diziyi geleceği düzeltmek ve zaman yolculuğu üzerine kur sonra bunun anlamsız olduğunu itiraf et. hehe şaşırttılar ama kesin buradan dönecekler, dönmezlerse dizi başka bir şey olacak çünkü.

.halo ve alec meselesi de kendi halinde ilerliyor, gerçek kötü o olur da diğerleri birleşip ona mı savaş açar nedir? bu chan midir nedir? onun planını da tam bilmiyoruz bir şeyler yapma niyeti ile ortamdan ayrıldı ya bakalım ne çıkacak.

.zaten konular inanılmaz karmaşık idi şimdi iç içe iki gelecek, iki alec meselesi üzerinden değiştirilemeyen bir gelecek fikrine gelmiş oldular. aslında ilk devrimin başarılı olduğu sonucuna çıkmış idi ama dünyanın yok olduğu bilgisi biraz ağır geldi bizim tiplere. hepsinin aynı ortamda muhabbet etmesi de komik aslında. bir de road runner muhabbeti de iyi idi.

.bu kadar meseleyi ayağına çivi yemeden de halledebilirlerdi aslında, hele gerçeğe maruz bırakarak olayları çözme metodu uygulayacak ise bunu baştan yapaydı iyimiş. kek gibi yakalanmaları da saçma olduydu zaten. bunca zaman yakalayama, pat diye yakala falan. hepsi bunun içinmiş ya bundan sonrasını düşünmemişler sanki.

.bütün diziyi, halo ve big brother meselesine döndürebilirler tabi, kim bilir ne yapacaklar...

--- spoiler ---