20 Haziran 2014

continuum s03e12:

The Dying Minutes

--- spoiler ---

.free lancer'ları sonya'yı ve dillon'u kaybettik. bir tane de ölüleri canlandıran tip geldi. önceki bölümden bir yere gitmez diyordum hala da gitmiyor. liber8 dağıldı ama sonya kendini canlı bomba yapmaya karar vermiş ve polis merkezinde havaya uçurdu kendini. olayın gelişinde halo'lara virüs yükleyeceklerdi güya. bu nasıl senaryo takip etmek zor.

.kierra bir sürü laf söz ile alec v2.0'ı kurtardı ama onlar da bir ağaç evine gittiler sanki burada her şey tamamlanmış gibi yaptılar ama daha sezon finali yapacaklar. şimdi ne gerek vardı tüm bunlara? olaylar alec v1.0'ın fotoğrafı görmesinden sonra mı başlayacak? bir hafta öncesi ve sonrası bir insanı bu kadar değiştirir miymiş? karı meselesi mi tüm değişikliği yapan? insanın aklı almıyor, fena saçmalıyorlar sanki.

.brad abimiz kalıcı mı olacak nedir? (sanctuary'nin henry'si yerine brad artık hehe) neden beni öldürdün diyor o da anlatıyor falan. daha önce kierra kendini öldürdü diye ortalığı ayağa kaldırmıştı. şimdi böyle davranıyor. üstelik alec'i öldürmeye gelmiş de araya girmiş öldürmüş falan. 

.alec varken mi dünya daha iyi? yoksa yokken mi? neyi değiştirmek istiyorlar? hem değiştirmek mümkün değil diyorlar hem de hala bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. cidden fena dağıttılar ya yine de izletiyorlar kendini. ha zaman yolculuğu meselesinde dağıtmayan da yok tabi. hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---