20 Haziran 2014

falling skies s04e01:

Ghost in the Machine

--- spoiler ---

.lan bu ne, önceki bölümlerde şeklinde kısım yoktu, webdl'lerin bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. bu sefer kırlarda çayırlarda güle oynaya başlattılar sonra kek gibi tepelerine uzaylı yağdı. ulan yeni mi tanıştınız uzaylılarla, gündüz vakti açık alanda ne yapıyorsunuz? kafanız mı güzel? deli ettiler durduk yere.

.ailemiz ve genel olarak konumuz dört parçaya ayrılmış oldu böylece ama hiç birini de sevdiğimi söyleyemem. minik velet, nazi kampı gibi bir yerde, tom getto gibi bir bölgede hapis tadında, anne ufak çaplı direniş liderliği tadında  ve sarışın oğlan da savaşın olmadığı bir çin mahellesi gibi bir yerde. tabi burada minik kız lexi de kocaman oldu. değişik halleri var. kızın nesi vardı falan onu bile unuttum.

.geçen ortalık dağılmış volm'da ortadan kaybolmuştu. sarışın kız da öldüydü bir şeyler olduydu da sonra ne oldu hatırlamıyorum. volm'lardan insan seven abimiz kendi derdimiz var eshpeni'ler bizi buldu tadında laflar etti, etmesine ama bir şey anlamadım.

.neyse izleyeceğiz artık yapacak bir şey yok da bu genel dağıtma olaylarını çok yaptılar, iyice bunaltıyorlar. devamlı bir tutsaklıktır, acıdır, ayrılıkdır şudur budur derken uzaylılar atı aldı üsküdarı geçti. biz hala bunlar kurtulacak diye bekliyoruz.

--- spoiler ---