15 Mayıs 2014

the vampire diaries s05e21:

Promised Land

--- spoiler ---

.stefan'ı öldürdüler de araf yıkılıyor. herkesleri geri döndürecekler işte besbelli. şaşırtmaca sayılmaz bu. tyler elinden olması şaşırtmacalı olabilir. durduk yere kalbini söktü. şu durumda büyünün durması mı gerekiyordu? onu göstermeden bölümü bitirdiler ama bir azalma tespit edemedik.

.salak damon markos'u evine çağırıyor takılıyorlar falan. planı bu muymuş yani? sonra büyüden koşarak uzaklaşıyorlar. bildiğin saçma sapan gidiyor, finale de inanılmaz saçmalayacaklar gibi. hele damon ile elena tekrar birleşti de geri de stefan öldü ya şimdi tutar bu kız tekrar buna aşık olur falan.

.enzo meselesi de hala akıllara zarar şeklinde gidiyor, bildiğin intihar ettin arkadaş, bu neyin geri dönmesi? markos geri dönmüş de bunlar da dönermiş, falan filan planlar. ulan adam kaç zamandır deliler gibi uğraşıyor ancak başarabilmiş.

.bir de başarması için ruh büyüsünü ortadan kaldırması mı ne gerekmiş. araf ondan sonra dağıldı. hepsini bir anlıyorum ben, şimdi bunlar hem büyüleri muhafaza edecekler, hem vampir olarak kalacaklar ama hem de ölümden dönecekler. öyle mi yani? nasıl olacakmış bu iş?

.öyle bir noktaya geldiler ki artık toparlanmaz bence buradan, hala bölümlerin inanılmaz puan almasını da anlamıyorum. diziye verdiğim genel puanı da bir puan düşürüyorum gari, olacak iş değil. akıllarını başlarına alsınlar hehe.

--- spoiler ---