23 Mayıs 2014

the tomorrow people s01e21:

Kill Switch

--- spoiler ---

.jedikiah süper güçlü oldu, orasını sevdim bir tek. zaten adamın baştan beri amacı buydu ve ulaştı. şimdi abisini kurtaracak allahın izniyle. dünyayı umursamadan bir giriş yapacak gibi, sezon sonu güzel olabilir bu şekilde amma velakin çok takıldılar.

.ilk şu salak sarışın her şeye bir muhalefer. sonra russel'dan beklenmedik bir hareket ile roger'ı kurucuya götürdüler. işin salaklıkları bitmiyor tabi. bunlar yok ettikleri zaman hemen irtibat kurabilirlerdi. nerdeyse aynı anda oldu hepsi. bekleyememişler diyor, ulan hemen telapat değil misin sen, irtibat kur bir şey yap.

.benzer şekilde beyinlerine enjekte ettirdiler. kurucuya güvendiler sonra roger'ı suçluyorlar. olacak iş değil. hadi böyle bir durum var. roger aralarında rahatça duruyor hiç bir destek olmadan. hepsi saçmaydı ya işte makine çalışsın diye yaptılar bariz bir şekilde.

.anası ve küçük oğlan uzaklara gidecek, stephen ve amcası da babayı kurtaracak ve sezon orada bitecek herhalde. beyindeki öldürme şeysini araştırırken buralara gelmeleri, yirmi yıldır bulamadığını iki dakikada bulması falan biraz zorlama oldu ama yapacak bir şey yok. hiç yoktan iyidir.

--- spoiler ---