23 Mayıs 2014

revolution s02e22:

Declaration of Independence

--- spoiler ---

.sonraki sezon olacak gibi bitirmişler, iptal edilmiş. hikaye yarım kaldı yani ama biraz da tamamlandı sayılır. iki arada bir derede olmuş. sonraki hikaye de daha iyi olacak değildi tabi. nanolar arta kalan tipleri bir araya toplayıp nihai savaş falan yapacaklardı herhalde. şu durumda vatanseverlerin başkanını güzel bir şekilde tongoya düşürerek teksaslı abileri üzerlerine salmışlar idi ve sonuçta bizim takım kazanmış idi.

.bir nevi güzel toparlanmış mutlu son diyebiliriz ama tabi her şeyleri çabucak yaptılar, başkanı yakalamak o kadar basit mi arkadaş? madem basit idi bunca zaman ne diye yapmadınız? 

.önceki bölümden hardal gazı olayı sadece teksas içinmiş. başkanın haberi varmış. o planı monroe ve milles engelleyince b planı olarak hepsini vurup kollarına sıktılar iki tane ve suçu bizim elemanların üzerine attılar. buralar da fazla zorlama idi.

.monroe'e güven meselesi fena değildi. adamın karizmayı dizi biterken kurtarmış oldular iyi güzel ama oğlunun tribi hiç olmadı. ne ara kafa bozuldu bu kadar? ya da tersinden monroe oğlu için o kadar kafayı yemişti, hepsini unutmuş oldular. ne bileyim bir uyumsuzluk oldu. zaten iki dakikada da ekarte etti elemanları.

.jason'u da son kez göstermiş oldular. o elemanı öldürmeleri dizinin zirvesi denebilir, pek beklenmedik idi. öyle esas karakter sayılmaz ama yine de kötü olduydu. biten bir dizi yine hüzünlü oluyor. iyi kötü izletiyordu kendini. bir sürü mantık hatası da vardı tabi, hele nano meselesi falan sonraki sezona fena saçmalayacakmış. bittiği iyi olmuş hehe.

--- spoiler ---