22 Mayıs 2014

the tomorrow people s01e20:

A Sort of Homecoming

--- spoiler ---

.finale beklediğimden iyi gidiyorlar. hillary salağı en son kendini patlattı. aslında öldürememe muhabbeti için güzel bir yöntem, her türlü böyle yapabilirler süper intihar bombacıları olur bunlardan amma velakin allahın kurucusu o patlamada ölür mü arkadaş? niye muhabbetini ediyorsun? kendini savunamacağı, farkında bile olamayacağı anda patlatsana. ölmediği bariz yani. öldüyse oğlumu keserim o derece.

.john meselesi de iyidi. insan mı oldu? yoksa üzerindeki deneyler yüzünden insan olamıyor mu? ikisinin ayrımına henüz varamadık amma velakin mesaj için kullanacağım seni dedi. bakalım ne olacak? yakalanması, roger'ın önüne geçmesi de fena değildi. bilmeden yaptı ama büyük planı bozmuş oldu.

.roger'ın geri dönmesi de beklediğimden çabuk oldu. jedikiah sayesinde genel planı da çabucak öğrendik, genel plan biraz klişe, insanlığın yok edilmesi muhabbeti ama yine de hiç fena değil. zaman durdurarak insan öldürmek mümkünmüş, öyle de bir kıvırma oldu ama mantıksız değil.

.kaçaklardan ultraya sığınanlar, roger'ın dönüşü ile hemen bir cevap bekleyen angut kitle de biraz saçma oldu. daha dur lan yeni geldi, hemen neyi kurtaracak? o vakit kurucunun elemanları yanına çekme planı daha etkin oldu diyebiliriz.

--- spoiler ---