17 Mayıs 2014

the tomorrow people s01e19:

Modus Vivendi

--- spoiler ---

.sevgili iyi karakterlerimiz nasıl birden güveniyorlar onu anlamak zor. tamam şüphe edenler falan var ama bu hillary'midir nedir? ona niye güveniyor bu oğlan? kadınlığını kullanıyor ondan diyebiliriz ama nereye kadar işte? bu kadar aptal olmaları sinir bozucu.

.ancak kurucu yine güzel oynuyor, adam her dizide temel oyun kurucu. tipinden sesinden falan herhalde. tam planını bilemiyoruz, insanlarla bir derdi var. makine de insanlara bir şey yapacak herhalde. sevgili baba karakterimiz uyanınca bunu teyit edecek ve işler kızışacak herhalde.

.ha bu kız ihanet etti diye yüzünü buruşturdu, vicdan azabı yapıp stephen'a söyleyecek büyük ihtimal ve öyle çifte ihanet şeklinde işler ilerleyecek. jedikiah iyilerden, kurucu kötülerden diğerleri de arada kalmış tiplerden olacak şekilde sezonu tamamlayacaklar.

.sığınak ve gizli yer meselesinin araf olması biraz saçmaydı aslında, cennet mekanmış da herkesler oraya gidecekmiş de stephen bunun için güçlerini geliştirmeli imiş. hele ateşkes görüşmesinden sonra daha bir şüphelenmeleri gerekirken tersine işledi süreç. o yüzden pek sevemedim bölümü.

.ancak baba karakterinin bu kadar çabuk ortaya çıkacağını düşünmüyordum o yüzden de toparladılar. tabi kendine gelemezse o zaman işler yine başa döner ama bakalım göreceğiz artık.

--- spoiler ---