14 Mayıs 2014

the tomorrow people s01e18:

Smoke and Mirrors

--- spoiler ---

.kim yalan söylüyor muhabbeti  yapmasalar daha iyi bir hikaye olurdu. kurucu abimiz nasıl bir manipülasyon manyağı ise kendi kızının ölümünden sonra değiştim ayağı yapıp herkesleri kandırdı, bir an için ben de inandım ama babası makinedeyken olumsuz bir tavır takındığına göre stephen'ın durumu anlaması gerekiyor artık.

.cara bunu bulmaya gelince sevişiyorlar diye mi kaybediyoruz dedi? nedir yani kızla mı kandırdılar elemanı? aklını öyle mi çeldiler? uygulamalar gayet mantıklı idi, bu kadar mühim bir olay olduğu için odaya dalması gerekmez miydi? en azından telepatik olarak bir mesaj vereydi ne bileyim?

.jedikiah'ın aklından ne geçiyor onu da anlamak mümkün değil. süper saklanıyor muhabbeti yapıyorlar ama gizli tesisinin bilgilerini nasıl bulamıyorlar o da anlaşılmaz. stephen'ı ikna etmek için kardeşine güçlerini açıklamasına zorlaması, bunun için kafasına silah dayamasının manasını da biri açıklarsa sevinirim. dünyanın en saçma sapan işlerini yapıp sonra aptal çocuk diyor.

.tamam çocuk yine aptal da sen de az aptal değilsin yani ey jedikiah... anlattığına göre makina ile homo superiorları sığınağa götürecek imiş. jedikiah makina ile başka bir şey yaptığını söylemişti. babası da karşı çıkmıştı, planını gerçekleştiremesin diye de arafa geçmiş idi. bir nevi ölmüş işte. neyse, kim doğru kim yanlış sezon sonuna belli olur. kendimizi harap etmeyelim.

--- spoiler ---