14 Mayıs 2014

supernatural s09e10:

Road Trip

--- spoiler ---

.crowley günü kurtardı, biraz daha zorlarlar ise iyi adam yapacaklar bu abimizi. tamam izlemesi keyifli bir karakter ama onu zabtetmek için bir sürü şey yaptılardı şimdi sam'in hayatı için crowley'i serbest bırakmış oldular. üstelik tüm bunları sam'in bedeninin neden önemli olduğunu açıklamadan yaptılar. çünkü gadreel bedenden çıkınca gitti eski bedenine girdi, e ne olduk şimdi?

.bağlantıları kuramadan devam ediyorlar böyle orası iyi olmuyor hiç. hani genel gidişat yine umut vaadediyor ama o kadar, fazlası yok. castiel meselelere dahil oldu çok iyi mesela ama güzel dahil edemediler. şimdi yine bilmem kaçıncı sefer oğlanların yolları ayrılıyor, ulan bin kez ayrıldı, bin kez de tekrar birlikte devam ettiniz işte. aile maile muhabbetine yarın yine birlik olurlarsa kırarım bir yerleri ama...

.bari bu sefer ayrı takılmaya devam etsinler o zaman yine kabul edeceğim bu kadar hengameyi, kevin gibi bir adamı harcadınız ulan. sam ölümü kabul etmişti, dean kabul edemedi bıdı bıdı derken kevin gitti. neyse çok da hırpalamayalım kendimizi.

.gadreel denen salak cidden ağır aptal bir melekmiş şimdi metatron onu parmağında oynatıyor, en iyi arkadaşını da öldürttü. nasıl bir sadakat testi ise bunu da anlamak zor. sonunda cenneti yeniden düzene koyacaklarmış, dünyanın hali falan umurlarında değil tabi. cennetteki o olaydan sonra tanrı gitmiş ise dinleri kim göndermiş diye sormak istedim ya baş melekler falan derler herhalde artık. oralar da tam olmadı.

.diğer tarafta cehennemin elemanları seçime gidecek, yeminle bu salak meleklerden şeytanlar bin kat daha iyimiş. hem birbirlerini öldürüyorlar salak gibi hem bir işe yaradıkları yok. en iyileri casitel desek, onun kaç kez kandırıldığı kaç kez saçma sapan işler yaptığı da ortada. olacak gibi değil yani. hani olmuş olsa meleklerden sonra insanlar niye yaratılmış diye de sorabilirim bak.

--- spoiler ---