14 Mayıs 2014

once upon a time s03e21:

Snow Drifts

--- spoiler ---

.iki bölüm birden yayınlıyorlar ama ara kısmında yine bölüm atlıyor, belki kalanı şimdi bitiremem diye yazayım dedim. zelena meselesinden devam edildi. zaman yolculuğu zaten olacaktı. geleceğe dönüş filmine gönderme de yapıldı. kelebek etkisi, geçmişi değiştirmeme falan filan derken farklı bir yerden devam ettiler.

.zelena nerede? asıl olay o değil miydi? kendini öldürdü gibi gösterdi rumple ama büyüsü serbest kaldı dediler. zelena değil de sadece büyüsü mü yani? şu durumda sadece bununla uğraşacaklar ise kötü olacak, ilk kısımda geleceğe dönüş filminin masallı versiyonu şeklinde anne ve babasının tanışmasını sağlamaya çalıştı.

.engellediği zaman da bir dala basması, pamuğun dikkatinin dağılması ve yüzüğü çaldığı normal zaman akışının bozulması. rumple'dan yardım isteyerek tekrar yüzüğü geri çalmasını sağlamaya çalıştılar ama şu vakte kadar pek bir başarı sağlayabildikleri söylenemez.

.zaman yolculukları iyidir güzeldir de bin kere yapılmışı tekrar ediyorlar, hem de sezonun konusunu kapatıp yeni konu açarak bunu yapıyorlar, zelena yoksa bu iş yarım olur. öyle de olacak gibi görünüyor.

--- spoiler ---