18 Mayıs 2014

supernatural s09e14:

Captives 

--- spoiler ---

.ölenlerin ardından bir de hayaletli bölümleri geliyor demek. hadi bu sefer cennet kapalı gidecek yer yok diye kabul ettik de devamlı böyle yapmasalar bari, tabi kevin bobby'den sonra bunu hak eden ikinci kişiydi. çabuk ısındıydık elemana şimdi de annesinin yanında ana kuzusu bir hayalet olarak kalacak.

.hayalet olduğu sıralarda annesi ile ilgili haber almış bir kızdan oradan bizim elemanlara bilgi geldi ve kurtardılar. crowley'in canlı tutmak istediği tipleri kapattığı bir mekanmış, başındaki eleman da hafif arızalı falandı. öyle işte ilk kötü gitti sonra günü kurtardılar. annesine şeytanı öldürtmek de biraz fazlaydı sanki ama güzeldi. öylece bitti mesele. crowley neden piyasada yok yine onu anlamadım. kendi aralarında savaşıyorlar falan mı nedir?

.melek meselesi daha öncelikliydi sanki, castiel işler yaptı. yine lider oldu. seçim şansı olduğunu gösterdi. o kadar işten sonra castiel'in asıl sevdiğimiz erdemli haline geri döndürmüş oldular. meleklerin ölmesini sona erdirmek istedi, baştaki bart elemanı biraz pisi pisine gitti ya da castiel ne ara o kadar iyi oldu? onu da anlamak zor ama yine de güzel oldu diyelim.

.şimdi bunlar en güçlü fraksiyon ile metatron'u bulup cennetin kapılarını açmaya çalışacaklardır. bu şekilde hikaye daha iyi bir yere gider diye umuyorum. en azından biraz hareket olsun. kardeş bunalımı görmekden içimiz kıyıldı arkadaş.

--- spoiler ----