16 Mayıs 2014

supernatural s09e12:

Sharp Teeth

--- spoiler ---

.son konuşmalardan bir bok anlamadım. sam olmaz dedi ilk, dean aileyiz dedi. sam aile olunca her şey düzeldi mi dedi. sonra da tamam dedi gibi birlikte bindiler gittiler. bu neyin kardeşliği? bu neyin kafası, daha bir iki bölüm olduydu. yine birlikte devam edecekler anlaşılan. bari biraz daha geçseydi yani.

.bölüm garth üzerine idi. kurt adam olmuş 6 ay önce ondan ortalardan kaybolmuş. kurt adam ailesi bulmuş evlenmiş falan öyle işler fena gitmemiş onun için. eski komik halinden pek eser kalmamış sanki ama öyle de saçma bir kurt adam hikayesi getirdiler.

.neymiş doğuştan kurt olan kötücül anne dünyayı yok edecekmiş de falan filan. dünyayı ele geçirmeye çalışan fareciğe benzedi. dean'de iki dakikada hepsini avladı. elinin kiri tarzında pek de zorlanmadılar. yine yakalanmalar falan filan ama uzun konuşmalar falan derken gün kurtulur. baştan sonra belli saçma bir bölümdü yani.

.sonunda da saçmaladıkları için iyice saçma oldu. aynı arabaya binmek birlikte devam etmek gibi anladım, ondan bu kadar yerden yere vurdum ya fark etmez bu bölüm olmasa sonraki bölüme zaten birlikte takılacaklardır.

.ragnarok meselesine kafam takıldı, bizim ragnar vikign mitolojisine mi geçmiş yoksa adı mı oradan geliyor? bir araştırmak lazım bir ara. merak ettirdiler.

--- spoiler ---