16 Mayıs 2014

revolution s02e21:

Memorial Day 

--- spoiler ---

.biraz şaşırttılar diyelim de en karaktersiz, en güçsüz vatansever karakteri dünyaları yönetecek hale gelecek bu plandan sonra. annladığım kadarıyla teksas ve vatansever başkanı bir arada toplayıp hardal gazını basacak. ha o kadar hardal gazına ne gerek var onu da anlamadım ama olsun işte plan plandır.

.tabi treni kaçırana kadar bir trenin vagonu kontrol edilmez mi? bir fırt hardal gazı çekseler ne iyi olurdu. yine de tren kaçırma falan eğlenceli idi. bizim elemanlar da eğlendi zaten. iyidi güzeldi de işte o kadar fazlası yoktu.

.monroe ve miles olayı yine tekrar başa döndü, dizi de iptal edildiğine göre son bir kez birlikte takılsın abiler ona da laf yok. oğlu miles meselesini sorguladığı zaman öldürecek falan sandım ama tom sevgili açık göbekli charlie'mizi öldürmek ile tehdit etti. neymiş oğlunu öldürmüş. daha önce niye bıraktın elinden diye sormak istiyorum.

.tam hardal gazı meselesinde bölüm bitti. finale de bizim elemanlar engelleseler dert engellemeseler dert. bakalım ne olacak? kesin bitmeyecek gibi bir final yapacaklar ve bir şeye benzemeyecek ama olsun artık.

.nano meselesinde de hiç bir şey olmuyor. elektrik veren ablamızı elektrik ile çarpıyorlar, ulan çarpılınca direkt elektrik kesilmez miydi? ya da can havli ile yapamaz mıydı? biraz zorlama bir plandı ve işe yaramadı. nano'lar bizi adam etmeye çalışıyormuş. fareler falan ondan imiş. ateş böcekleri de ondan öyleymiş. fena değildi buralar.

--- spoiler ---