8 Mayıs 2014

supernatural s09e05:

Dog Dean Afternoon

--- spoiler ---

.köpekler yüzünden puanı bir miktar yüksek tutuyorum. güzel köpeklerdi. köpek muhabbeti de güzeldi. güldüm bir kaç yerinde. karın kaşıtan minik de iyidi. albay isimki alman kurdu da süperdi. sonunda tabi çocuk filmi edası ile köpek sürüsü gelip kötü adamı haklıyordu ya onu iyice saçmalamışlar. bari normal yaratık gibi avlasalar idi.

.şamanların büyülerinden, hayvan organları yiyerek güçlerini alma muhabbeti yapmışlar. yahu bir yere bağlamak için çok zorlamışlar üstüne bir de köpekle konuşma meselesi neydi. öyle bir büyü mü varmış? üstüne köpek davranışlarını mı yapıyormuş? bildiğin şaka gibiler ama ciddi ciddi yapıyorlar.

.melektir, castieldir, crowley'dir hatta kevin'dır yok piyasada. böyle iki kişilik bölüm yapalım diye yapmışlar. yan karakterlerde bile kimse yoktu nerdeyse. bizim iki oğlan ve köpekler şeklinde devam etti.

.ezekiel meselesi oldu biraz, yine kendini iyileştirdi. öyle kendine iki parmağa gerek yoktu bile kendi kendine iyileşmesi gerekiyordu ama normal melekten farklı bir hali var herhalde bizim sam'in biraz şüphelendi durum hakkında ama fazla uzatmadılar. toplamda sezon başlarındaki saçma bölümere bir acayibini daha eklemiş oldular.

--- spoiler ---