8 Mayıs 2014

The Originals s01e21:

The Battle of New Orleans

--- spoiler ---

.zorlamasalar daha iyi olacaktı ama şaşırtmacalar fena olmadı. insanların başındaki kadın kurt adam imiş ve şehri ele geçirmek için cadılar ile güzel bir plan yapıp işe koyulmuşlar. bunun karşılığında da cadılar bebeği ve hayley'i almış oldular.

.bizim kökenler de ortalıklar artist artist dolaştıkları ile kaldılar. klaus'un kurt adam sürüsünü ne yapacağını hala anlamıyorum. baştan beri bir ordu yaratma salaklığı var. kendisi orduya bedel değil mi zaten? neyse işte bu büyü için kanını vermesi klaus'u devreden çıkardı.

.vampir saldırısıyla da elijah'ın elleri dolu idi. aslında daha süper güç müç bir şey katsalar bu asil abimize iyi olacak ya devamlı bir aşkın peşinde koşma halinden fazlası yok. yine de kızı kaybetti, vampirlerin çoğu kurt adam ısırığı ile yamuldu. marcel'i klaus ısırdı.

.sonuçta kaybeden öncelikle salak marcel ve vampirler sonra kökenler oldu. insanları temsilen bir cami kaldı herhalde. o da zaten ortaya çıktıktan sonra bir bilgiyi buldu. gizli odadan daha çok bilgi çıkar ama yine de insanlar da kaybetti diyebiliriz. kurt adamlar ve cadılar kazandı gibi tabi daha sezon bitmedi bunu değiştireceklerdir.

.hayley ya da çocuğuna bir şey olacağını sanmam. salak davina bir de maykıl yandan kaykılı getirirse ki gay vampir için kesin getirecek, bu durumda işler iyice saçma bir hal alacak gibi. öyle bir yola girmemelerini umut ediyorum hala.

--- spoiler ---