7 Mayıs 2014

revolution s02e19:

S#!& Happens

--- spoiler ---

.hafiften saçmaladılar yine, miles durduk yere kendini bir yere hapsetti. kafaya da sıkacaktı ama bir pena ve hatun için direnip kaçtı. kaçış aşaması da imkansız idi. iki gündür aç susuz ve kan kaybederek bunu yaptı. toplamda hiç bir şey olmadı, olan buydu yani.

.charlie, jason'u öldürdükten sonra biraz donmuş kalmış. oralar biraz etkileyiciydi. jason sonrası sönük oldu zaten. bir de bunun muhabbeti ile geldiler. tom geldi bunu yakaladı. senin kıçında tatlı mı var gibi bir şey dedi. nasıl bir lafsa artık. jason ayrılmıyormuş kıçından. ayrılmaz tabi güzel hatun işte daha ne? neyse sonunda dedi ben öldürdüm şöyle böyle oldu diye. ilk uzak çekim ile öldürdüğünü düşündürdüler, sonra kafaya dayalı silah boş çıktı ve niyeyse öyle bıraktı tom. anlamadım ne oldu.

.nanitler ve ele geçirilmiş karı ve aaron meselesi de saçma şekilde devam ediyor. ulan ne oldu da insan olmayı deneyimlemek istiyor. bir sürü insan ile irtibat kurmuş. yanan bir kulube hatırlıyordum da içeriğini hatırlamıyordum. o olay sırasında nanitler miles'ı ziyaret etmiş ve içine bakmış. içinde kötülük var diye de bırak ölsün diyor. belki de haklı tabi. abisinin karısında gözü olan adamdan ne bekleyeceksin ki?

--- spoiler ---