8 Mayıs 2014

revolution s02e20:

Tomorrowland

--- spoiler ---

.insanlar tu kaka güzel bir dünya muhabbeti iyi güzel de nanitler çok mu iyilik perisiydi? bir sürü insanın ölümüne neden olmadılar mı? hem insanlar hakkında karar verince iyi mi olmuş oluyorlar? bir dedikleri diğerini tutmuyor ama yine de sorgulasınlar işte.

.tom meselesi fena değil ama tabi abartı o da. oğlu öldü, karısı öldürülmüştür diye düşündü. hepsi öldürüldü ise iyi güzel ama adam kaypak. önce vatanseverleri öldürme, karısından sonra başa geçme, şimdi hepsi öldü diye psikopat olma gibi yollarda gidip geliyor. ne manası varsa artık. bass ile yine birlikte takılacaklar.

.bir nevi eski saflar sıklaşıyor. miles eski yolları denedik, insan olalım diyor ki baştan zaten o ayrılmıştı durumları görüp, bass bunu kabul etmiyor. rachael ile nasıl yakınlaşma ise pena yüzünden romantik konuşmalar yapıp. masumları öldürmeden savaşı kazanacak imiş, mümkün mü bu? daha önce bin defa oldu bin geyik oldu. yine aynı şey olacak. bir tarafta dünyanın sonunu getiren sonra diğerinde de tabutuna çivisini çakan taraflar iyi olacakmış.

.hadi niyetleri iyi diyelim de işler öyle mi yürüyor? karşı tarafın silahı ile silahlanacaksın işte, başka çaresi var mı? hardal gazı ile daldılar bunlara ne oldu?

--- spoiler ---