9 Mayıs 2014

arrow s02e22:

Streets of Fire

--- spoiler ---

.finale gidişi de beğenmiyorum. en son thea babasını vurdu diye gösterdiler. bu mümkün mü? tamam aklını çelmesi de çok saçma olurdu ya da belki hala vurmadı da aklını çelecek ama her türlü saçma oldu. gelmiş her şeyleri kaybettik ama birbirimizi kaybetmedik demeye getiriyor. bir malcom meselesi eksik idi başımıza.

.mirakuru tedavisi meselesi de saçma ilerledi. yolda kaza yapmış kuryemiz, dünyanın en önemli şeyi, tamam engellemiş olabilirler ama bu kadar mühim şeyin aktarımı mı problem olmuş. iki adım kala yine bizim kötüler önde ele geçirirler tedaviyi ama blood elamanı çalar bu sefer tedaviyi. tabi slade nasıl ortalıkta bıraktı diye de sormak istiyorum.

.roy üzerindeki test meselesi de tam saçma sapan olacak, neden yapmıyorsun arkadaş zaten iki saat sonra elemanı nasıl zaptedeceksiniz diye sorarken diğer insanları kurtarmak için şehri yok etmeyi düşünen argus muydu neydi? onun askerleri yüzünden vurdu iğneyi. her seferinde de böyle bir durum olur. çoğunluğun iyiliği için ölmesi gerekenler falan filan.

.tedavi ile halledecekler bu hikayeyi anlaşılan, dedektifimiz ve polisler arroW ile iş birliği yapacak ve işler hallolacak gibi. sezon başları falan fena değildi. slade abimiz de iyidi ama finale bodozlama kötü gidiyor.

.süper insan meselesinde kafaya sıkmak işe yaramıyor mu? kurşun geçirmez maske ise gözünden sıksınlar. anlamıyorum bir türlü bu meseleyi. ayrıca mirakuru iyiyi dengesiz yapıyor ama kötüyü odaklanmış dengeli bir kötü yapıyor. nasıl bir ilaçsa o da çok saçma geliyor en başından beri.

--- spoiler ---