9 Mayıs 2014

Agents of S.H.I.E.L.D. s01e20:

Nothing Personal

--- spoiler ---

.ward'ı tekrar iyi yapacaklar herhalde. bir iyi bir kötü ve tekrar iyi olursa saçmalamayın artık derim. tamam bir kez şaşırttılar ama adam uzaylı daha ne olsun? baştaki angel'dan tanıdığımız abimiz de tekrar devreye girdi. hydra kullanıyormuş tabi onu baştan beri, ailesini tehdit ederek işlerini gördürüyorlar. son tahlilde skye'ın kaçmasını o engellemiş oldu.

.bir not bırakmıştır dedik, fitz farketti ve ward'ın ihanetini kendine yediremedi eleman. ne alakaysa patladı falan derken bunlar uçağın yerini tespit ettiler. orada hills diye wilfred hatunumuz (emin değilim tam) çıktı piyasaya, daha önce çıkmıştı da burada ward'ı oyaladı diyelim yalan olmasın.

.ac'de uçağa girdi hehe pek korunaklıymış uçakları da tekerlekten içeri girdi. skye'ı kurtardı, araba ile atlama sahnesi yaptılar. hafif aksak idi ama yine de güzeldi. böyle yan karakterler falan getirelim derken uzun soluklu bir dizi de olabilir ama tabi biraz zorluyorlar işleri.

.esas gizemlerden biri tahiti meselesinde baştaki eleman kendisi imiş. hafıza silinmesini de kendisi önermiş, hepsini unutmuş tabi ya neyse işte. olaylar da olaylar.

--- spoiler ---