24 Mayıs 2014

grimm s03e22:

Blond Ambition

--- spoiler ---

.genel plan hoş oldu aslında ama anahtar meseleleri gibi bir sürü şey yine unutuldu. biraz sönük bir final denebilir. aslında rosaline ve monroe'nun evliliği güzel idi. yine korkulan şeklinde grimm ve wesen'lerle dolu bir ortam olması da iyi oldu tabi ama işte o şişe kırılmamalıydı. sonraki sezon nick'in insan olarak piyasada dolanması biraz sıkıcı olabilir çünkü...

.juliette'nin aldatılmış olması ve olası evlilikleri meselesi de işin magazin boyutu olabilir. sonuçta fark etmeliydin demeli nick'e ama seksi bir gecelik ile aklını başından aldı bizim oğlanın. tabi yine sormak istiyorum. bu nick'in özel güçlerine ne oldu? en azından buradan bir bağlama çekseler daha iyi olurdu. normal grimm'den fazlası olmuştu çünkü ikincis sezondan kalanlar olarak.

.neyse yüzbaşıyı vurdular, uyarmaya falan geliyordu. o da juliette'e karşı boş değilmiş onu anladık. vurulma olayı da beklenmedik ve şaşırtıcı oldu. ölmez büyük ihtimal ama işte süründürecekler.

.adalin'i iyi kandırdı bu kraliyet abisi, bebek onda olmadığını görünce ne olacak onu da boş bıraktılar. sonuçta en büyük tehdit olarak nick'in grimm'liğini ortadan kaldırmış oldular. bizimkiler de ortada artist artist geziyor idi. grimm'liğini alma metodu da iyimiş hani hehe.

.trubel daha aktif davranabilirdi sanki, nick'i daha önceden uyarabilirdi. daha hızlı hareket edebilirdi. o kadar wesen saldırsa da düşürmeyebilirdi. bir sürü ihtimal ama işte adamlar böyle yapalım demiş, kötü de olmadı. merak da uyandırıyorlar ama şimdiden diyeyim. nick insan olarak takılırsa güzel olmaz bu seri.

--- spoiler ---