6 Mayıs 2014

grimm s03e20:

My Fair Wesen

--- spoiler ---

.bu iki grimm olayı güzel olacak gibi ama nick'in süper güçlerini unuttular. bir de anahtar meselesini unuttulardı ne zamandan beri şimdi bölüm biterken yaşlı bir adamın elinde anahtar çıktı meydana. birden fazla mı vardı ondan? onu bile hatırlamıyorum ya o meseleye geri dönecekler anlaşılan.

.iki adet wesen'i olan kızlara hırsızlık yaptıran bir olay ile geldiler bu sefer. kızlar mızlar olunca bizim kız da yerinde durmadı olaya daldı. iki wesen'e de kafa göz daldı ve olaylar halloldu. kendi başına hareket etti diye nick hayıflandı falan ya böyle devam eder gibi duruyor.

.ilk olayları buna anlatınca ortalık yerde bilgileri paylaşmaya kalktı, kızcağız biraz odun gibi. elbiseler içinde de hiç güzel olmadı. kendi tarzında yine fena değildi de diğer türlü çok saçmaydı. kızları böyle giydirmesini de adnan hocaya benzettim hehe.

.hızlandırılmış grimm kursu, sevgili monroe ve eşi rosaline woge seansı falan ile geçti. bu mesele haricinde de pek görünmediler zaten. sezon biterken konuları bitirmenin bunalımını yaşıyorlar gibi.

.sevgili sarışın anne karakterimiz de annesinin eşyalarında bir umut arayış içinde herhalde. grimm'in kanı manı muhabbeti vardı onu da unuttular gibi duruyor. bakalım sezon sonuna ne yapacaklar?

--- spoiler ---