19 Mayıs 2014

continuum s03e08:

So Do Our Minutes Hasten

--- spoiler ---

.yine pek bir bok anlaşılmadığı bölümlere gidiyoruz sanırım. devamlı bıdı bıdı konuşma, az biraz aksiyon ve bolca komplo teorisi. kel polis şefimiz iyilerden mi kötülerden mi? polis şefinin şirket yönetim kurulunda ne işi var?

.bu kadar mesele sadece bir şirketin hisse değerleri düşsün diye mi yapılmış yani? liber8 çıkıp saldırıyı neden biz yapmadık demiyor? bir sürü saçma sapan iş falan derken betty meselesine geliyoruz...

.aslında kiera ile birlikte düşünmek lazım, gelecek görüntleri ve önceki bölümleri de katarsak kiera taraf değiştiriyor gibi ve betty'de bunu gördü. aslında bunlar iyimiş de baştan beri biz yanlış taraftaymışız gibi bir şey.

.saldırıyı yapan tetikçi elemanları liber8 sarışını döver, merkeze gelince dinleme cihazı koyar. sonra betty'i ve bilgi verecen elemanı öldürür. bölüm de betty'nin ölümü ile biter. aslında tip olarak kötülerden değildi hiç sevgili kızımız ama şimdi gri bir şekilde ölmüş oldu. liber8 terrörist idi hani? onu da değiştirecekler herhalde. bu showcase dizileri hep yarım yamalak gibi geliyor bana.

--- spoiler ---