3 Mayıs 2014

arrow s02e21:

City of Blood

--- spoiler ---

.oliver dayak yiyor, tam ölecek laurel geliyor ve kurtarıyor. bu ne şimdi? sara'ya bir şey olmasın diye denizaltından uzaklaştırıyor, yakalanıyor. bu ne şimdi? bir bomba patlatacaklar onu bile beceremiyorlar. bu ne şimdi?

.yok efendim teslim olacakmış bu işi böyle bitirirmiş, ne alaka şimdi? adam şehri talan etmek istiyor. sadece oliver'a zarar vermek için bu kadar orduya ne gerek var işte. bir tek kendisi bile yapabilirdi.

.bu salakların şehri kurtarabilmesi mümkün görünmüyor, geçen sefer depremi durduramadılar bu sefer böyle, bu nasıl süper kahraman dizisi anlamıyorum. ha kötüleri çok güçlü yapmaları güzel ama imkansız durumlardan kurtuluşları da basite indirgersen inanılmaz saçma oluyor.

.annesinin kendisini feda edeceğini nerden bildi? zaten o sayılmazdı ama yine de bir gün öncesinden neden yazmış blood denen eleman, her biri inanılmaz saçma geldi bana. laurel'in arrow'un kimliğini öğrenmesi ve yerlerine gelmesi yaninda blood'a da kendi açıkladı. bilmeyen kalmadı herhalde böylece. gizli kahraman olmasına da gerek yok.

.nerden tutarsak beğenmedim, thea'da bir imza atmadı diye bütün mal varlıkları gitti gibi bir şey. tüm bunları nasıl geri alacaklar? artık böyle mi olacak? bu kadar şeyin parası nerden geliyor? her birini cevaplayacaklar mı? 

--- spoiler ---