23 Nisan 2014

the vampire diaries s05e18:

Resident Evil

--- spoiler ---

.hala elena stefan muhabbeti dönüyor, markos diye bir karakter çıktı geçen bölümden beri. bu eleman yüzünden görsel ikizlerimiz birbirleri ile ilgili hayal içine dalmışlar ve pek de mutlularmış ama gerçek değilmişmiş. gerçek muhabbeti mide bulandırıcı idi aslında. her iki kardeşe de yapıyor elena utanmadan.

.neyseki damon karakterli bir tip de arkadaş muhabbetine girmedi. ulan nedir arkadaş muhabbetinden çektiğimiz, bir de geçiyorlar dizide izletiyorlar utanmadan. hele kasaba falan ele geçiriliyor. gezginlerin planı falan var ortada ama biz bu aşk üçgenini izliyoruz işte her zamanki gibi.

.matt'in hayata dönüşte hatırlaması da saçmaydı. ölüp dönmesi ve seri katil olmaması da saçma, daha kaç kez ölmesi gerekiyor? önceki hikayeleri yerle bir ediyorlar. öncekilerde saçmaydı ama bari tutarlı devam ettirseler, ettiremiyorlar işte.

.araf muhabbeti yetmemiş gibi devam ediyor. her yerde araf var. şimdi işler ters gidiyormuş da bir şeyler olabilirmiş de falan da filan da. tyler salağını da ele geçirmişler herhalde. zaten bu diziye çıkıp girip, sonradan eklenmiş gibi bir tip oldu. onu da saçma yaptılar.

--- spoiler ---