23 Nisan 2014

bates motel s02e08:

Meltdown

--- spoiler ---

.öncelikle sunumda arıza vardı yine, game of thrones sunumu da atalama yapıyordu. kaydedenlere ne oluyor böyle anlamıyorum. webdl versiyonları daha temiz oluyor ama onlara da uygun altyazı çıkana kadar çok zaman geçiyor.

.dizinin temposu ikinci sezon daha iyi gidiyor kesin. herhalde nick abinin adamları norman'ı paketledi en son. neden öyle yaptılar dersek, dylan'a gözdağı falan olabilir belki bilmiyorum. kızını öldürdüğünden haberi yok tabi. mezarlıkta foto meselesini unuttular sandımdı da neyse ki unutmamışlar.

.dylan'ı gelen seviyor giden seviyor. nasıl bir çocuksa artık. anasıyla da arası düzelecek mi nedir? bu arada ensest mahsulü çocuk bu dizide bunalıma giriyor, game of thrones'da kral oluyor diye de söylendim içimden. tabi biri aşk, diğeri tecavüz çocuğu ya neyse artık. dünyalar da farklıdır haliyle.

.neyse sarı saçlı abimizi öldürecekler, dylan halledecek büyük ihtimal. tehdit falan haricinde kız kardeşinden de oluru almış bulundu. zaten olacak gibi değil. adam katliam falan yapmış, sonra kaçmalar saklanmalar derken ne olacaktı yani?

.asıl olay sperm meselesi, norman'ın başını yakmamaları sebebi, reşit olmayan çocukla ilişki meselesi yanında cinayeti itiraf eden bir katilin olmasıymış. kim neden itiraf etmiş? norman hiç bir şey hatırlamadan niye kolyeyi seviyor bu kadar? şerif niye anlayışlı davranıyor bu elemana bu kadar onların hiç birinin cevabı yok şimdilik ama normanın şalterler atacak gibi. anasına bakışları fena olmaya başladı.

.ha anasının da norman'a kızıp gidip adamla düşüp kalması da pek saçma, ulan ne alaka ya çocuğun ya sevgilin mi? hep bu dengesiz analar yüzünden oluyor zaten.

.bu arada bir önceki ya da daha önceki bölümde sanctuary'e sonradan katılan hintli gibi bir hatun polis rolünde aramızda dolanıyor. demeden edemedim.

--- spoiler ---