14 Nisan 2014

the tomorrow people s01e13:

Things Fall Apart

--- spoiler ---

.anası da süper insanlardan imiş, güzel bir şekilde ortaya çıkarmış oldular. ulan yoksa tam da öldürdüler mi? diye düşünürken bizim oğlan gerçeği öğrendi. anadan baban süper olunca da sinerjist oluyormuş. onu da öğrendik, kurucumuzun kızı arabaları yok etti. bizim oğlanın da böyle yetenekleri var mı? artık zamanla göreceğiz.

.diğer taraftan kardeşi meselesi yapmışlardı. ondan pek bir şey çıkmadı ama ana baba böyle olunca kardeşi es geçmesi mümkün mü diye sormak isterim?

.arkadaş meselesi idi tüm olay, kurucumuz bizim oğlan ile anlaşma yapıp arkadaşını rahat bırakması karşığında kızını ultradan önce teslim alıp beynini yıkamak istedi herhalde. öyle bir şeyler yapmış devamlı kızına manyak herif, neyse bu işler tamamlanınca yine adamları saldı üzerlerine arkadaşlarının ve annesinin falan derken hop işler değişti.

.şimdi hep birlikte kurucunun üzerine mi yürüyecekler nedir? hem anne nasıl başarılıymış bu kadar saklama konusunda da amcanın falan hiç haberi olmamış o çok enteresan bir durum. babası zamanında ultrada çalıştığı halde bunun ortaya çıkmaması da garip ama sonuçta şaşırttılar, helal olsun ne diyelim.

.çetemizin içinde güç mücadelesi tadında işler oldu. cara izin vermediydi olaylara, john aldı başını gitti, otoritesini sorguladı. tribini de attı ve cara da onu kovdu hehe. bizleri de çok ilgilendiriyor bunların işleri tabi.

--- spoiler ---