14 Nisan 2014

supernatural s08e05:

Blood Brother

--- spoiler ---

.flashback manyağı etmişler diziyi, sam'in hikaye hele inanılmaz gereksiz. ulan aşk dizisi oldu çıktı başımıza beş bölümdür abuk sabuk normal hayat hikayesini anlatıyorlar. pat diye de bıraktı karıyı. onun gizemi mi var nedir bilmiyorum ama cidden iyi değil.

.dean hikayesinden de ufak ufak parçalar, devamlı bir hengame. sonunda leviathanlar ile kapışmalarını gördük, elemanlar gökten damlayan zift gibi, sonra insan formuna dönüşüyorlar nedense... yok efendim castiel onları çekiyormuş da öleceklermiş? yok efendim dean onu bırakmazmış da şudur budur.

.bu kadar tantanayı castiel'i öldürmek için yapıyorlar herhalde ve bu sezon sonu cidden castiel'in öldüğünü öğreneceğiz anladığım kadarıyla. hikayeyi böyle taşımaları hele bu kadar bölüm zor görünüyor. araya ara bölümler de hiç olmuyor bu kadar olay içinde. bu sezonun akışını cidden çok yanlış tasarlamışlar. devamlı tekrar etmesi yanı sıra, yeni yapalım dedikleri şeyler de çok saçma olmuş.

.dean'in yaratık arkadaşı meselesi de garip, çelişkiler yumağı gibi anasını satayım. o arkadaşının geri dönüp intikam alması, yavuklusunu öldürmesi de zaten bildiğin yan konusu idi. bütün olay bununla geçti. arada da genel için ufak tefek şeyler göreceğiz dedik.

.bizim elçiye arıyorlar eminim ki, çok fazla aramasınlar da ne olur ne olmaz cehennem kapanırsa dizi biter.

--- spoiler ---