13 Nisan 2014

continuum s03e04:

A Minute Changes Everything

--- spoiler ---

.alec kendi ile karşılaştı, zamanda da bir bozulma atlama ıkınma sıkılma olmadı. doğru düzgün bir şey de konuşmadılar. emily için dedi ama zamanın alec'i emily'i zaten defterden silmişti. biri iyi biri kötü mü yapacaklar? anlamadığım şey ulan bir hafta fark yok mu zaten aralarında?

.şimdi aynı şey kierra için geçerli değil mi? carlos niye gidip başında kafaları yiyor? tamam kendi zamanının kierrası ölmüş olabilir ama bir hafta sonraki yaşıyor işte ne fark var yani? nedir bu kadar kafaya taktığı?

.üniversite olaylarıdır, gösterilerdir, manipülasyonlardır falan derken olaylar karıştı. mesaj vermiş oldular sanki, çatapatla falan polis silah çekiyor üç kişi ölüyor. sonra polisler delil yerleştiriyor da suç atıyor falan.

.tüm bunları bir de kierra'nın gelecekte iki kız çocuğunu kurtarmasına bağladılar. sistemi koru ki insanı koru meselesinden her kesin gerçeğe karşı kendi boynunun borcu olması meselesine geldiler. güzel dokundurmalar oldu iyi güzel de toplamda nereye geldik fikrim yok.

.diğer tarafta betty'midir nedir? sonunda köstebek olduğu ortaya çıktı, önceki meselede son anda kurtulmuşmuş. şimdi yem olarak kullanacaklar. continuum diyorlar ama devamlılık sıfır dizide.

--- spoiler ---