6 Nisan 2014

the tomorrow people s01e10:

The Citadel

--- spoiler ---

.annesine yanaşan adam da yarının insanlarından mıymış? derdi neymiş onu anlayamadık. kesin amcasının bir olayıdır. babası ile de ilgili olabilir belki kim bilir? bir başımıza bu eksikti o da oldu tam oldu.

.liderlik meselesi de garip oldu,  cara lider olunca mı salak oldu? bir sürü manyak manyak kararlar, errol diyorlar adama isim de erol'a çok benzer. etkiden mi? yoksa cidden var mı öyle bir isim bilmiyorum ya neyse adam bok yoluna öldü resmen. kurşunun önünde durmak nedir arkadaş? hiç mi telekinezi yapmaya çalışmaz insan. tamam kurşuna etki edemiyorlar ama bir çaba falan olsaydı bari.

.asıl olay bu baba meselesi tabi de iyice boka sardı bu da. bir elamanı bul dedi babası arafta iken o elemanı da amcası öldürmüş. adam maşallah öldürmediği insan kalmadı. babasını da yakmış dedi. kimse buna inanmadı ama belki kadir inanır hehe. neyse sona saklamışlardır babası mevzusunu, tekil konulardan gideceklerdir diye tahmin ediyorum.

.babasının ölümü gizlemesi, arafta takılması ve bedenine dönmesi toptan bir şeye çıkmalı, yoksa neden bu kadar zahmet çeksinler insan anlamıyor. bir de kurucu ile ilgili bir sıkıntı olacak herhalde. ona da girdi biraz. kurucu denen elemanı once upon a time'da da gördüydüm. oraya yazamadım buraya yazayım, adam spartacusten sonra dizilere akıyor herhalde.

--- spoiler ---