6 Nisan 2014

supernatural s07e21:

Reading is Fundamental

--- spoiler ---

.leviathanlar melekleri yener imiş. ben ne bileyim yandex miyim? bir kere pek eskilerdi iyi güzel de melekler kadar eski mi? diyelim cidden çok güçlü ama hemen ışınlan oradan arkadaş, neyi bekliyorsun? sonunda allahın sözleri dick'in eline geçti yani. kim bilir ne yapmayı düşünüyor onunla.

.önce allahtan çevirisini aldılar bizim oğlanlar ve oradan öldürme metoduna dair çetrefil bir bilgi de edinmiş oldular. sırf öldürmek değil de genel bir felsefe adına bilgiler de verseler iyimiş. castiel oturduğu yerden neandertalleri sevdiğini söylemesi mesela iyi idi. ona benzer saklı kelimeler içinde güzel bilgiler olabilirdi. belki sıkıştıramadılar kim bilir artık?

.castiel meselesinde yine hayal kırıklığı oldu, tamam çok şeker olmuş böyle ama neye fayda. her şeyi castiel'in süper gücü ile halletmeyelim tadında bir gelişme olmuş ve bu anlaşılır bir şey ama esas karakter be arkadaş, yapmayın etmeyin.

.meg olayı da hala zorlama diyorum ama onu da eklediler yapacak bir şey yok. önceki meg tipi bundan çok daha iyi idi. hallerine uyuz oluyorum her seferinde. güzel bir hatun da değil. güzel hatunsuz dizi izletiyorlar bize ya gerçekten kınıyorum esefle hem de...

.kafes meselesi, lucifer meselesi falan toptan kapanmış gibi oldu. castiel'e ne olduğunu anlamadık, kafayı yemiş gibi bir şey olmuş ama gizli kelimeler ortaya çıkınca kendine geldi eleman.

.taşı kırma sahnesinde güldürdüler, ulan yıldırım çakıyor. biri hayır diyormuş gibi geliyor mu sana da diyor, dean. kırma ulan o taşı kırma hehe.

--- spoiler ---