5 Nisan 2014

once upon a time s03e15:

Quiet Minds 

--- spoiler ---

.neal'i öldürdüler de rumple'da öldüydü. ölen ölü kalmadığı için şimdilik kabul edemedik durumu. hem fedakarlık yaparak ölmüş. babasını kurtarmak için, babası da diğerlerini kurtarmak için feda ettiydi kendini. feda eden feda edene yani. o vakte kadar babasını sevmezdi ama güzel bir veda oldu her şeye rağmen.

.şimdi rumple'ı saklama şansları yok muydu? neden gitti teslim oldu? neden mücadele olmadı. hançer kimde kalacak bakalım sonunda. lanetli cadımızın planları nedir onu da tam anlayamadık. pamuğun bebeği ile bir planı olmalı ama avantajını kaybetti gibi. bir sürü şey de içirdi aslında oradan bağlayabilirler.

.henry'nin hafızası meselesini de çok dert ettiler ama tüm dizi bu velet etrafında döndüğünden normal karşılaşdık. aynı olaylar içinde regina'nın aşkı meselesi de hem güzel hissettiriyor hem de ne olduk şimdi dedirtiyor.

.sonuç olarak şimdilik güzel veda, güzel fedakarlıklar ile olay kapanmış gibi. geri gelir yine diyorum ama belli de olmaz. kanca'mız bile sarıldı neal'e adamın öleceğini biliyorlarmış demek. karanlık olan meselesindeki görseller de iyidi.

--- spoiler ---