29 Nisan 2014

The Originals s01e19:

An Unblinking Death

--- spoiler ---

.klaus elijah arkasından işler falan yapıyor muhabbetinden buraya gelmek iyi oldu. savaş başlıyor taraflar seçiliyor modun geçtiler. herkes ailesini seçiyor elijah da kimi seçer belli zaten iyi güzel de klaus'a nasıl güveniyor onu anlamak zor.

.kurt adamlardan uzun saçlı sarışın eleman kendi sürüsüne komplo kurmuş, sadece başa geçmek için bombalamış, elemanları gaza getirmek için bir sürü sürü üyesini öldürmüş. zaten azlar böyle iyice azaltmış olmamış mı diye sormak istiyorum. bir halt edecekleri yok ya kendi kendilerine savaş başlattılar.

.sevgili pederi uğurladık, önce öldü sonra vampir kanı ile canlandı, sonra delirdi ve tam vampir oldu ve sonra klaus geldi kurtardı. ölürken elini göğsüne sokmak da neyin nesiydi? ben onu çözemedim. zaten ölmez mi o yaradan sonra? 

.bomba olayından sonra elijah'ın takımının dağılması pek iyidi. ordan oraya koştu, üstü başı dağılsa da adamın havası dağılmıyor hehe. hayley sorumluya gitti güya da marcelden ailesi ile ilgili bilgiler falan aldı. zaten hep kurtlar birbirini yiyormuş. hikayeye uygun düştü.

.sonunda klaus yine romantik yanını konuşturmuş oldu. marcel'e 24 saat izin verdi. sevdiği kız marcel'in ismini sayıkladı diye bunu yapması da iyi idi tabi. neyse doğru düzgün bir savaş olsa tadından yenmez bu sezon sonu ya bakalım ne olacak?

--- spoiler ---