30 Nisan 2014

grimm s03e19:

Nobody Knows the Trubel I've Seen

--- spoiler ---

.bu ikinci grimm kızı kullanırlarsa pek de hareketli olur gibi dizi ama şimdilik kendileri "trabıl" imiş. aldı geldi kızı eve orada da bölüm bitti. kim bu kadar weseni haklar diye sorduklarında cevabı tahmin ettiydim. bir grimm daha çıkması fena olmadı aslında. aydınlanma süreci falan hoş hissettiriyor insanı.

.toplamda hikayeye monte etmek için getirmiş olmalılar ama tabi üç sezondur nerede bu grimmler onu da bilemiyoruz .her birinin kendi bölgesi falan varsa newyork'da işleri kim temizliyor diye de sormak isterim.

.sonuçta tam olarak bir polisiye işi olmadı, o yüzden de sevdim. tamam bir dava falan vardı ama işin rengi hemen grimm vakasına döndü ve iyi oldu. o kadar hapsedip sonra serbest bırakılması falan biraz zorlama ama olacak o kadar.

.adalin ablamız çocuğunu arıyor, gözü yaşlı ana kıvamında oradan oraya koşturuyor. kraliyetimizin angel'ı da çocuk kendindeymiş gibi davranıyor. grimm hakkında bilgi topluyor ve en önemlisi annesinden şüpheliniyor ki bildiğin çocuk onda işte.

.şu durumda adalin'in kanında grimm yüzünden bir şeyler varmış. oradan yine grimm'in başına bir haller getirerek sezonu bitirebilirler. bu önceki sezonun tekrarı olur tabi, bakalım ne olacak.

--- spoiler ---