28 Nisan 2014

supernatural s08e18:

Freaks and Geeks

--- spoiler ---

.vampir hikayesi ile bir ara bölüm daha. tam takip edemedim ama bu sezon bir genel hikaye bir ara bölüm tadında gitti sanki, belki iki ara bir genel gibi de olabilir. genel hikayeyi sezon sonuna değil de aralara serpiştirmişler. önceden de genel hikayeyi ara bölümlerin sonlarına falan koyuyorlardı. yok efendim şudur budur diye de neden genel hikayeye geçmediklerini açıklıyorlardı. buna bile zahmet etmediler artık.

.castiel nerelere gitti mesela? yine gitti abimiz ve belki de göremeyeceğiz bir daha hehe. bu castiel sevgisi de nerden geliyorsa, o bir melek yavrum ya.

.önceden kurtardıkları küçük kız ve babası olayından devam etmiş olduk. küçük kız biraz daha büyümüş ve vampire slayer tadında bir şeyler olmuş. bir buffy değil tabi ama büyüyünce olacak. victor adında bir abimiz de daha iyi avcılar yapmak için ortalığı karıştırmış. bunların ailelerini falan öldürmüş. intikam alınacak bir amaç ve eğitim vermiş.

.leviathan olayından sonra böyle düşündüm diyor, sanki avcı yaratmak için intikam şartmış gibi bir garip iş. tabi baktığın zaman adamlar avcılık hikayelerinin hepsinde bir intikam var. bobby'den rufus'a ordan bizim oğlanlara. garth'ın hikayeyi bilmiyoruz ama onu da kafa üstü düşürmüşler kesin hehe.

.neyse işte dean olayı pek beğenmedi, mavi minübüsten olayları çözdü. yeni dönüşmüş vampirleri eğitim için hazırlıyormuş. derken foya meydana çıktı. eğittiği çocuklar kendini yakaladı ve victor intihar etti konu kapandı. bunlar da kendi başlarına takılacaklar, oh ne güzel.

--- spoiler ---