28 Nisan 2014

once upon a time s03e18:

Bleeding Through

--- spoiler ---

.regina daha önce henry için çok üzüldüğü zaman kalbini çıkarmış ve rahat etmişti. kalbi olmayınca hisleri olmuyor gibi bir anlam çıkartmışlardı bizlere. bu bölüm önce göz yaşı döktü sonra da robin abi ile yiyişti. şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek istiyorum.

.zelana planı geçmişi değiştirmek imiş, baştan beri bunu söylüyordu ama iyice karışacak işler anlaşılan. regina'yı öldürmemesinin nedeni de zaten kalbine olan ihtiyaçtan imiş. bu haliyle bir yerlere oturması güzel ama geçmişi değiştirme meselesi o kadar da güzel değil sanki.

.hele değiştireceği geçimş ile snow'un annesinin öldürülmesi ile emma ve henry'de gidecek ise o iş olmayacak diyebiliriz şimdiden. tabi önemli olan nasıl engel olacakları.

.rumple baştan çıkararak zelena'yı (bu arada cadı ve selana dizisini aklıma getirmiyor değil her seferinde hehe) kandırmaya çalıştı ama hançeri hala alamadı. nasıl bir cadıysa artık hançeri kimseler alamıyor. saklamak için de o kadar uğraştıydı halbuki.

.cora meselesi de eh diyelim, bahçıvanın teki bunu kandırmış. evlilik vaadi ile kızlık bozmuş üstüne bebek yapmış. zelana da bu bebek imiş o yüzden terk etmiş cora. prenses olmak istiyormuş yavrum yazık sonra da güçlü bir cadı olmuş artık.

--- spoiler ---