24 Nisan 2014

supernatural s08e14:

Trial and Error

--- spoiler ---

.eh işler rayına oturuyor gibi, bu şekilde giderlerse hiç fena olmaz. önceki bölümlerde anahtar ya da kutu için dediklerim için de sevgili supernatural ekibinden özür dileyeyim. demek aklım başka yerdeymiş. birileri açıklamış da ben sonradan fark ettim. anahtar, süper bir yere açılıyormuş. bizim göçebeler de kendilerine iyi bir yer bulmuşlar. tabi süper güçlü objelerini falan görmedik ama iyi bir yer olduğu kesin. dolanma yerine ev fikri bir geliştirme sayılabilir.

.kevin elemanı deli gibi çalışarak cehennemi kapatma işinde kendini pek zorluyor ve bir yerelere geliyoruz. sonunda eleman ölürse iyi olmayacak gibi ama yine de hızlı gitsin biraz hikaye. bu ne lan?

.neyse olayları tanrının testie meselesine çevirdiler, geçmeleri gereken üç test var imiş. ilkini çözmüş. cehennem köpeğinin kanı ile yıkanması gerekiyormuş bu korkusuz kişinin. dean testleri kendisinin geçmesi için iki saat laf etti durdu ama cehennem köpeğini sam halletti ve kanı ile yıkandı. kutsal sözleri de söyleyince elleri parladı. süper güçlü falan bir şey olsa tadından yenmez ama işte sadece eli ile cehennemi kapatma gibi bir şey de yapabilirler.

.herkeslerin crowley ile anlaşma yapmış olması biraz zorlamaydı, melez kızımız hoşlar idi. en son onun da annesi için anlaşma yaptığını öğrendik, dean'i pek zorladı kendileri de sonunda kısmen de olsa kurtuldu sayılır.

.gözlük meselesi de fena değildi, tabi kutsal sıvıyı sürün yalayın falan diyecekler ilerde anlaşılan ama olsun animasyonları pek başarılı değildi. yaratıkları gösteren animasyonlu dizilere göre başarısız idi en azından. adamların canavarları pek göstermiyor olmasının hikmeti de bu olsa gerek.

--- spoiler ---