24 Nisan 2014

continuum s03e05:

30 Minutes to Air

--- spoiler ---

.parçalarla geldik yine, travis adlı zenci çam yarması abimizin gelecek görüntüleri ile başladılar. ailesi yanında yakalanıyor ve kızının vasıtası ile de yeri bulunup paketlenip gönderiliyor. idam meselesi de bundan sonra oluyordur herhalde. hepsi bir komplo tabi.

.diğer tarafta polis şefi sevgili keltoş abimiz de kızını liber8 içine sızması için ayarlamış. içeri bu yüzden tıkıyor yani kızını, herkeslere de oyun oynuyor falan. kızını ayarlaması biraz saçma geldi bana ama yine de güzel plan.

.uydu şifreleri, kanal basmak, rehin almak ve silah şirketi ile bağlı gizli kasalar falan filan ne dediklerini anlayan varsa beri gelsin. zaten önceki gizli kasa muhabbetinde içlerinde ne olduğu belli değildi. adamların planını biraz insan gibi açıklasalar daha iyi olurdu.

.toplamda alec'in şirketine bir durum yaratacaklar orası belli ama nedir? ne değildir onu bilemiyoruz. hem zamanın koruyucuları ne halt ediyor onu sormak istiyorum bu kadar olay olurken.

.iki alec olayının biri iyi biri kötü muhabbeti olması da çok saçma geliyor bana hala. bir hafta var lan aralarında insan bu kadar değişir mi? sadece karı davasına dedi kellog, güzel de dedi ama yine de değişmez. çok abartıyorlar.

--- spoiler ---