25 Nisan 2014

supernatural s08e15:

Man's Best Friend with Benefits

--- spoiler ---

.yine yok efendim sana güveniyorumdur, ailedir ottur boktur meselelerinde bir sohbet edelim dediler sonunda. sam'e de bir şeyler olacak herhalde. bilmem kaç bininci kez artık. iki karakter ile bir dizi tasarlamak, hele ki diğer karakterleri bile bu kadar iyi iyiken bunu yapmaya devam etmek salaklık gibi geliyor artık bana.

.castiel nerde? yok ortalıklarda, naomi çıktıydı piyasaya o ne oldu? üstelik takip et oğlanları demişti? ne oldu o iş? bu saçma bölümleri onlar da takip etmiyor gibi. üstelik yok kevin yeni testi bulamamış da şudur budur diyorlar. eleman ilaç ile arıyordu halbuki.

.neyse bölümdeki doberman hatrına çok da düşürmedim hehe. köpek bir harikaydı. üstüne ateşli bir hatuna dönmesi dean'in aklını karıştırdı. üstelik efendisi ile seks de ediyorlarmış hehe. hiç gerekli olmayan bir konu, dean zaten kaç bölümdür fazla bıyık altından gülerek oynuyor. bu bölüm dedim arada tutamayacak kahkaha falan atacak.

.bir kere hayatlarını kurtaran bir polis varmış, o da cadı olup olayları çözme yolunu falan seçmiş hehe, hikayesi inanılmaz saçma aslında. cadı barıdır, gelen geçenin bunları sağdan sola attırmasıdır falan filan derken bölüm bitti. doberman hatun günü kurtardı ve sonsuza kadar mutlu yaşadırlar. bir daha da görmeyiz artık bu çakma konuyu.

--- spoiler ---