8 Nisan 2014

supernatural s07e23:

Survival of the Fittest

--- spoiler ---

.sönük bir sezon finali sayılır, en azından beklentilerimi karşılamadılar ama yine de olaylar tamamlandı denebilir. işin kötüsü araf muhabbetini devam ettirecek olmaları. dean bu sefer castiel ile arafta kaldı. hadi tanrının silahlarının sıkıntısı olur anladım da castiel niye gitti? silahı o kullanmadı ki? hadi bunu açıklasınlar.

.dick'in crowley ile anlaşma muhabbeti de gereksiz idi. cehennemin kralı abimizin kanadayı kabul etmesi çok saçma idi. bunu kabul etmek yerine daha başka bir şey düşünebilirdi bu müthiş gülücüklü abimiz ama öyle bir şeyler sallayalım demişler.

.sevgili impalamız  da geri dönüş yapmış oldu. arabasını bile karakter yaptı adamlar da bu sefer meg kullanıyor idi, crowley onu da aldı. sezonun kazananı crowley oldu bildiğin... ha niye castiel'e bulaşmadı? deli olanları mazur mu görüyor nedir?

.sonuç olarak konuş konuş araya bobby meselesini sok, sonra bir araba çekimi ve pat dick ile karşılaş. sonra yok efendim işe yaramıyor şaşırtmacası falan yapıp gerçek olan silah ile boynuna batır. bu dick'in eli armut mu topluyor? niye castiel'i harcayamadı mesela? castiel kavga etmeyeceğim diyordu. ona da ters oldu. zaten en başta bu geyik çok saçma, üstüne bir de buna uygun davranmadılar.

.üstelik her şey bir yana madem alfayı mıhlamak tüm sorunu hallediyor niye birini yönetime geçirip kendisini güvenli bir yere kapatmadı bu abimiz, bu kadar mı kendine güveniyordu yani? nerden tutsak elimizde kalıyor. pek beğendiğimi söyleyemem ama adamların 7 sezonluk hatrı var işte.

.sonraki sezon arafta çok saçmalamasalar bari, ha aksiyonu yüksek yaratık işi olacaksa tamam ama araftan bir çıkış varsa bu yaratıklar niye çıkamıyor diye şimdiden sormak istiyorum. her sezon birisinin başına bir hal gelmesi de pek sıkıcı oldu artık. kaç kere oldu unuttuk, hala bir benzerini yaptılar. kimsenin başına bir şey gelmeden durumu hallettikleri bir sezon bile olmadı gibi, bari bunu yapsalardı ne bileyim.

--- spoiler ---