8 Nisan 2014

continuum s03e02:

Minute Man

--- spoiler ---

.bu dizinin konusunu bir türlü oturtamıyorum kafamda. şu polis merkezindeki bilgisayarcı hatunu liber8 ajanlığından yakalamamış mıydı carlos? unuttular mı? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ya da diğer zaman çizgisinde miydi hehe? iyi karıştırıyorlar yani.

.kierra kendisi ile karşılaşınca kötü şeyler oldu diyor ve kimin kendinisini öldürdüğünü araştırıyor. neden öldürülmüş? iki tane olsa çok karışık olacağı için olmuş olabilir mi? şimdi alec ortalıklarda takılıyor ama olmuyor işte.

.alec'in sevgilisi babasını öldürmüş. echer elemanının babası olduğunu yeni bilgi olarak getirdi gelecekten. bunu bizim sinsi elemana söyledi. o da kız arkadaşını kendi tarafında tutmak için şantaj olarak kullandı. sanki bu eleman öldürmüş gibi göstermişlerdi ama kız öldürmüş. zaten zorluyordu kızı, kiralık katil de olunca işi halletmiş demek. mantıklı yani...

.belediye başkanımız, battlestar galactica'nın yüzbaşısı (belirttiydim tabi) kafaya sıktı da gitti. öyle gösterdiler en azından. liber8 bu iki tarafın birleşmesi ile pek ölümcül oldu.

.kierra'nın görevi alecleri ortadan kaldırmak değil miydi? nasıl düzeltecek zamanı? bu kadar değişikliği? biraz saçmalıyorlar tabi.

--- spoiler ---