9 Nisan 2014

once upon a time s03e16:

It's Not Easy Being Green

--- spoiler ---

.lanetli cadının hikayesini öğrenmiş olduk. tüm bunların nedeni kıskançlıkmış ki yine olaylar aslında gidiyor geliyor cora'ya dayanıyor. ne kötü kadınmış da hala öldü gitti milyon tane soruna neden oluyor.

.bu veledi terk etmese bunlar olmayacakmış. üstüne rumple önce bu daha güçlü diye lanetli cadıyı seçmiş, sonra rumple'ı sevmeye başladığı için büyüyü tamamlamak için kendisini feda etmesi gerekir diye bundan vaz geçmiş, hehe sevecek başka bir şey yokmuymuş arkadaş?

.neyse işte tüm olaylar zelana'mızın kıskançlık krizine girmesine neden olmuş ve geçmişe dönüp her şeyi değiştirme yolunu bulmaya yemin etmiş. tüm olaylar da buymuş. ha geçmişe dönünde neal de geri gelir bak diye düşündüm ama bakalım neler olur. bir sürü ihtimal var.

.henry yine olaylar dışında tutuluyor, kanca babası ile ilgili bir şeyler anlattı falan. allahtan çok uzun tutmadılar bu kısımları. kapışma kısımları daha kısaydı ve öldürmemesi de kötü oldu aslında ama bizim regina kalbini robin hood'a vermiş oldu hehe. kelimenin tam anlamıyla yani.

.sonuçta daha her şey çok ortada duruyor. oz büyücüsünü de aynı filmindeki gibi yapmışlar. hikayesi de öyle demek hakkaten.

--- spoiler ---