31 Mart 2014

supernatural s07e15:

repo man

--- spoiler ---

.sam'in lucifer meselesi hatırladılar sonunda, elini acıtarak uzaklaştırıyordu ama hiç görmediydik bu hallerini kaç bölümdür, şimdi tekrar başladı üstüne luci ile etkileşime girdiği için kafasının içine girmiş olmuş. artık delirtecek bizim oğlanı, yapacak başka bir şey yok. son bölümler hem bu konu hem de leviathan işlenecek herhalde.

.leviathan dedik de hala gelmediler o meselelere. şimdi seri katil olan eski şeytanlı elemanı işlediler. hem de 4 yıl öncesinin bir hikayesine dönüş yaptılar ki ne ara bu işi yapmışlar? bölüm haricinde işler de yapıyorlar demek. ben hatırlamıyorum hiç böyle bir şeytan çıkarma olayı.

.zaten crowley şeytanları alandan çektik siz rahat hesaplaşın leviathanlar ile demişti. bu şeytanın nesi özel ki durup dururken geldi, hadi geldi diyelim crowley gelip niye hesabını dürmedi? biraz tutarlı olsunlar ama ayıp ediyorlar.

.neyse sonunda ana çocuğuna kavuştu, şeytan cehenneme tekrar gitti, sam de delirdiği ile kalacak o olacak. seri katil meselesi de pek gereksiz idi. şaşırtmacası fena değildi ama gereksizdi yine. bir de olan küçük köpeğe oldu. köpekleri rahat bıraksalar olmuyor, yavrum yazık ciğerini sökecek sahibi bile elizabeth'ini alıp da oyuna gidiyormuş gibi gidiyor. (gerçekten ölmedi tabi de öyle işte)

--- spoiler ---