30 Mart 2014

supernatural s07e14:

Plucky Pennywhistle's Magical Menagerie

--- spoiler ---

.frank ile telefonda bir miktar konuşurlar ve olaylarına devam ederler. gözlerinin önündeki leviathanlar ile uğraşmazlar, onlar bunlarla uğraşmayı neden kesti mesela? bobby öldükten sonra utanmadan gelip kontrol bile etmişti. şimdi bunlardan çekinir mi oldular yani?

.sözün özü olayları sona saklamak için saçmalıyorlar, böyle tek bölümlük konular da nereye kadar giderse o kadar işte, ha eğlenceli konu yapalım ayağına takılıyorlar eyvallah iyi güzel de bunda da bol tekrara düşüyorlar artık. palyanço meselesi tekrar idi. korkulan şeylerin gerçek olmasını da daha önce izlediydik...

.sonuçta iki tekrarın da tekrarı olan bir bölüm olmuş oldu, dean'in son kopmaları iyidi güzeldi ama tüm bölümde bunlar olması insanı üzüyor. elemanın teki ailelelere ders vermek için çocukların korkularından canavarlar yaratıyormuş, kendi korkusunda boğuldu gitti sonuç olarak pek de bir şey olmadı.

.dean ortamı nasıl temizledi göremedik, büyük para gerektiren canavarları da göremedik, köpekbalığı falan görsek olabilirdi mesela, bir tek kötücül unicorn'u gösterdiler ki onda da pek bir para gerekmemiştir herhalde.

--- spoiler ---