30 Mart 2014

the vampire diaries s05e17:

Rescue Me

--- spoiler ---

.adamlar sezon sonuna karakter getiriyor. silas meselesi sezona yetmedi tabi hehe. elena damon meselesi de yetmedi, bu bölümde de elli kere ayrılık sevişik haller falan derken sonunda anlından öptü kızı. kurtulduk yani sonunda. nasıl bir kızsa abi kardeş hepsinin hakkından geldi.

.şimdi bu gezginlerin başı gelmiş herhalde de ne amaç ile gelmiş? ne yapacak? dertleri ne bunların? büyücüler hani koruyacaktı? elena'nın kanını ne ara aldılardı gibi bir sürü sorular oluştu. yine de ek karakterlere her daim ihtiyacı  var bu dizinin, aşk üçgenleri ile olacak iş değil. allahın fantastik dizisinde izlediğimiz muhabbetlere bak.

.caroline ve stefan muhabbetinden de bir üçgen hatta dörtgen çakacak gibiler. en iyi arkadaştan, akıl hocalığından sevgililiğe doğru bir geyik gidecek gibi. tabi gündem yoğun olur da unutulurlar sezon sonuna şaşırtırlar falan filan olabilir.

.yeni cadı kızımız kötücül değilmiş onu gördük, elanayı öldürecekti ama ceremi kurtardı cadı kızımızı. o ona güveniyor, yok efendim boonie'i aldatıyor falan derken ahanda bir üçgen daha... neyse bakalım hepsi nereye varacak. hayırlısı. daha az sinir ettikleri için teşekkür ediyoruz.

.görsel ikizin öleceği belliydi, tom diye isim mi olur hem? hiç alakası yok kare suratla...

--- spoiler ---