5 Mart 2014

the walking dead s04e12:

Still

--- spoiler ---

.daryl'den bile soğutmaya çalışıyorlar herhalde. beth'i zaten oldum olası sevemedim ama bir de başımıza içki içeceğim ben tribini buldu çıkardı. sonunda da bunu geçmişin yüklerinden kurtulmaya ve daryl'e övgülere bağladılar ve bölüm öyle bitti. olan biten buydu sadece.

.şimdi bu iki süper zeka ortalıklarda bir amacı olmadan takılıyorlar. ilk arabanın bagajında oradan bir kamp alanına, kamp alanından memnun olmayan sevgili sarışın kızımız vasıtası ile bir golf kulübüne ve içki bulamamaları (yeterince iyi içki) yüzünden ilk öylesine bir ev sandım da sonra daryl'in evmi miymiş neymiş oraya geldiler ve yandı bitti kül oldu.

.aralarda dramlar muhabbetler, yok efendim alkol oyunları da serpiştirdiler al sana bölüm. ulan bu dizinin sahiplerine sesleniyorum aklınızı peynir ekmekle mi yediniz ne yaptınız anasını satayım. bu ne böyle? daryl iyi sabretti derken onu da bozdular.

.tamam insanlar, tamam açılmalılar birbirlerine de bu kadar koyuvermişlik üstüne bunlar çok saçma oluyor. sonuçta iz takibindeler idi. ölen kişileri gördüler ve herkesin öldüğüne kanaat getirdiler. bu bile çok saçma, hani diyelim öldülerse hepsi mi öldü? kalanları neden aramıyorlar da kafaları çekiyorlar? anlamak mümkün değil. hele böyle tüm bölüme iki karakter vermeleri de çok saçma. zombiler bile doğru düzgün germedi, öyle çok iyi hayat mücadelesi falan da yoktu.

.evleri bir tomar para ile yakmaları falanları filanları da mesajdan sayarsak hepsi bu kadardı. yazık günah ettiler.

--- spoiler ---