5 Mart 2014

the tomorrow people s01e02:

In Too Deep

--- spoiler ---

.önceki bölümde dedim mi bilmiyorum ama bu adamlar bildiğin aduket atıyor lan. öyle böyle değil bildiğin aduket yani. o yüzden her seferinde insanın gülesi geliyor ama yine de güzel tabi hehe.

.ilk bölümde kurguladıkları hikayeyi ikinci bölümde iptal etmeye kalktılar sonra yok efendim sen ultra örgütü içinde lazımsın muhabbeti ile geri dönüş yapmış oldular. nasıl amcaysa artık o da yeraltı örgütümüz ile görüştüğünü biliyor ya da tahmin ediyor. öyle bir savaş edası ile takılacaklar demek.

.bu süper insanları toparlama meselesi, üstüne bir ergenin yakalanması olayı biraz bayıktı tabi. gelen geçen velede ben senin neler geçirdiğini biliyorum diyor. ilk zevkine banka soyguncusu gibi gösterirken devamında ilaç parası için yaptığını falan söylediler. böyle de iyi olmuyor tabi.

.baba figürümüz vakti zamanında anasını terk etmiş. beyin okumasını engellemek için de en acı verici anısını beyninde dolandırmış ve bu karşı taraf tarafından farkedilmemiş yani. daha çok havada her şey. bir de başımızda liseliler var, adam kıvamında dolanıyorlar. ne diyeceğimi bilemiyorum hehe.

--- spoiler ---