5 Mart 2014

supernatural s06e11:

Appointment in Samarra

--- spoiler ---

.şimdi bunlar kaç defa ölümden geldi doğanın düzeni bozulmadı da bir 12 yaşındaki kız mı bozdu yani? azrail abimiz de diyor doğayı mahvettiniz diye ama niye kimse öldürmüyor? hem artık lucifer ve mikail de yok piyasada kimse kurtaramaz. öldürsünler düzen gelsin. bu meselede fena çuvalladılar o hoş olmadı.

.bunun haricindeki meseleler fena değildi. azrail abimiz zaten süper bir insan. pek ders verici, pek otoriter. ağzının tadına da düşkün. bir günlük azrail rolünü verme meselesi biraz zorlamaydı belki ama denge düzen dersi için yapmış oldu da sonra yok efendim işe yararsınız muhabbeti ile kıvırmaya çalıştılar. yemeyiz efendim yemeyiz.

.sam ruhunu istemez, bir sıkıntı olacak diye mi istemez? yoksa devamlı üzecek bir şey olduğu için mi istemez bilmiyorum ama bir de balthazar mıdır nedir onunla anlaşma yaparak ruhunun girmesini engelleyici büyü yapmaya kalkar. bunun içiin de bobby'nin ölmesi gerekiyordur.

.da ölmez tabi, hey gidi koca bobby. tam öldürecek iken dean gelir kurtarır. azrail de sam'in ruhunu geri almaya karar verir. dean dersini almıştır ve getirir ruhu yerine koyar ve bölüm biter.

.şimdi sormadan edemiyorum. madem yüzük ile bunlarla hemen iletişime geçiyor idi. neden ilk başta kendini öldürdü? çok basit bir hadise gibi takıldılar. öldüren çakma doktorumuz freddy abimiz idi bu arada. bir de ripper'ları çağırma olayı da çok abartıydı. ne alaka yani?

--- spoiler ---