10 Mart 2014

the vampire diaries s05e15:

Gone Girl

--- spoiler ---

.sonunda katherine'den kurtulduk mu? saçmaladılar bence. ölen yaratıklar bonnie üzerinden arafa geçer idi. şimdi geçemedi ve kötü bir yere gitti. yaratıkların cenneti cehennemi mi varmış? varsa bile yine araf içinde falan olmalıydı. genel gittikleri yer diye orası söylenmişti, şimdi katherine için bir şeyler uydurmuş oldular.

.nadia'nın ölmesi gerekmiyordu. elli kere bu durumdan kurtardılar. tamam klaus çok uzak bir ihtimaldi ama yine de ne olacak saniyesinde gelir saniyesinde hallederdi. hele caroline falan istese olmayacak iş değildi yani. o yüzden öldürmek için öldürmüş oldular. o da iyi olmadı.

.veda sahneleri iki saat sürdü, tamam esas karakterleri yok edecekler anladık da yine de çoktu hele nadia ardından katherine'nin tüm karakterlere sizleri ben var ettim diye nutuk atması neydi? daha iyi bir insan olsa onlar öyle olmayacak mıymış yani? hehe. senaristler ne içerek yazmış acaba buraları çok merak ettim. çok gereksizdi.

.ha son süpriz bırakmış o fena değildi aslında da işin kötüsü yine elena'yı kurtarmaya uğraşacaklar artık. bundan da bıktığımı fark edince ona da üzüldüm.

.wes salağının öldüğü iyi oldu da eğer yaptığı şey vampirleri öldürecek bir virüs falan ise bunun da salgın gibi yayılması söz konusuysa iyi olabilir. en azından sırf elena ile kalmazsa yine kabulümdür ya dur bakalım artık.

.elli kere tersine dialog kaktırdılar ki inandırıcı olsun diye ama baştan beri yarattıkları katherine karakteri asla ölen kızı için bile bile tutup gelmezdi. telefonda veda eder ve kaçardı. bunu da olmamışlar arasına koyarsak zaten durum anlaşılır herhalde.

--- spoiler ---